Επιχείρηση στο κέντρο του Πειραιά

€ 38.000
Πειραιάς, Κέντρο Πειραιά
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σπύρος Βλασσόπουλος

Τηλέφωνο:(+30) 216 0 705066
Email:s.vlassopoulos@remax-abacus.gr

Επικοινώνησε μαζί μου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Αποτελέσματα αναζήτησης

Περιγραφή ακινήτου

Πωλείται επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Πειραιά σε εξαιρετική κατάσταση.
Η επιχείρηση είναι γωνιακή, προσόψεως και εκτείνεται σε 2 χώρους, στο ισόγειο που είναι 35 τ.μ και στο στο υπόγειο που είναι 42 τ.μ όπου είναι και η κουζίνα, ενώ έχει και εξωτερικό χώρο έκτασης 70 τ.μ. Διαθέτει 4 τραπεζοκαθίσματα στον εσωτερικό χώρο και 8 στον εξωτερικό χώρο με δυνατότητα επιπλέον προσθήκης προσθήκης.
Διατίθεται με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται από μια σύγχρονη επιχείρηση.
Διαθέτει εσωτερικό αναβατόριο για τη μεταφορά των πρώτων υλών, έχει καινούργιο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, κλιματισμό, υποδομή για συναγερμό και κάμερα ασφαλείας, καθώς και παροχή γκαζιού.
Η επιχείρηση είναι σε πλήρη λειτουργία τα τελευταία 5 χρόνια με σταθερό πελατολόγιο και συνεργάζεται με το E-Food, το Box και έχει ενεργή παρουσία και στα social media (Facebook/Instagram), ενώ υπάρχει ισχύουσα συμφωνία με προμηθευτή εξαιρετικής ποιότητας καφέ η οποία μπορεί να μεταβιβαστεί.
Παρέχεται εκπαίδευση και υποστήριξη από έμπειρο εκπαιδευτή καθώς η επιχείρηση χρησιμοποιεί πρωτότυπες συνταγές που την κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο της.
Βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς πεζόδρομους τους Πειραιά, πάρα πολύ κοντά στο νέο σταθμό του μετρό στο Δημοτικό Θέατρο, σε συγκοινωνίες, στο τραμ, δημόσιες υπηρεσίες.

Αρ. Ακινήτου: 30166
Τιμή: € 38.000
Εμβαδόν ακινήτου: 77 m2
Μπάνια: 1

Σύγκριση