Προφίλ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μας αρέσει να συστηνόμαστε ως ένα αποτελεσματικό κτηματομεσιτικό γραφείο που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις. Αναγνωρισμένοι από το κορυφαίο στην Ελλάδα portal spitogatos ως ένα από τα καλύτερα γραφεία στην χώρα στο marketing και την επικοινωνία, η RE/MAX Abacus Properties συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία από το 2019, εντάσσοντας στο δυναμικό της συνεργάτες(έμπειρους αλλά και νεότερους στον χώρο) ,που ενστερνίζονται τις αξίες της εταιρίας, εμπλουτίζοντας τις με νέες ιδέες και προτάσεις. Εγκαινιάζει διαρκώς νέες προσοδοφόρες συνεργασίες εντός και εκτός συνόρων και εναρμονίζεται πλήρως με τις νέες τάσεις και ανάγκες της αγοράς, για τις εναλλαγές της οποίας εμείς, η ομάδα της RE/MAX Abacus Properties,ενημερωνόμαστε καθημερινά.

Η συνεργασία μας με τη RE/MAX μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο μεσιτών στην Ελλάδα αλλά και σε περισσότερες από 110 χώρες. Στα γραφεία μας στον Πειραιά, αλλά και το Περιστέρι, υλοποιούμε καθημερινά το όραμα της RE/MAX και δημιουργούμε τις συνθήκες για άρτιες και καλά πλαισιωμένες συνεργασίες. Οι άριστες σχέσεις μας με τα 82 γραφεία της RE/MAX στην Ελλάδα και τους 1.100 συμβούλους ακινήτων, παρέχουν σε εσάς τη δυνατότητα να μιλάτε με ένα άτομο και να εισπράττετε την εξυπηρέτηση όλου του δυναμικού που απαρτίζει την εταιρεία.

Η πελατοκεντρική μας προσέγγιση, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό μας είναι τα απαραίτητα εχέγγυα της επιτυχίας μας και της σωστής και ολοκληρωμένης εμπειρίας που θα λάβεις από εμάς. Είμαστε μαζί σου σε κάθε στάδιο της διαδικασίας της αγοραπωλησίας και είμαστε σε θέση να σου παρέχουμε έγκυρη καθοδήγηση για εκτιμήσεις περιουσίας, προαγοραστικούς ελέγχους, διαδικαστικές εκκρεμότητες κτλ. Αυτό το πετυχαίνουμε χάρις την έμπειρη ομάδα, που απαρτίζεται από επιτυχημένους επαγγελματίες από διαφορετικές αφετηρίες καριέρας, που στην RE/MAX Abacus Properties "συστεγάζουν" την κοινή τους αγάπη για τον χώρο του real estate. Κι αυτό γιατί δεν είμαστε μόνο σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας για ανεύρεση ακινήτων, πώληση ή ενοικίαση ακινήτων, αλλά προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις όπως: τεχνικές υπηρεσίες (πολιτικός μηχανικός, τοπογράφος), νομικές υπηρεσίες (δικηγόρος, συμβολαιογράφος), αλλά και ανακαίνιση κατοικιών (πλήρη ή μερική), όπως και ασφάλεια κατοικιών (γενικού ή ειδικού ρίσκου), δανειοδότηση.

Όπως μας αρέσει να λέμε ,εξάλλου, στην RE/MAX Abacus Properties "It’s not only about the property, it’s about the prosperity".